Font resize: Increase SizeDecrease SizeReset font to default
Recenze - film Šmoulové 2

Divácká recenze na rodinnou komedii Šmoulové 2

Máte doma děti, které milují Šmouly? Viděli jste už první díl Šmoulů? Líbil se Vám? Pak neváhejte a vyzražte s dětmi do kina!

Šmoulové 2 je pokračováním rodinné komedie o tolik oblíbených modrých postavičkách Šmoulů. Jelikož se jedná o rodinnou komedii, vypravili jsem se celá rodina i s dětmi do kina. Po shlédnutí prvního dílu máme možnost srovnání. Ve druhém díle se opět setkáte s populárními Šmouly a také se zlým Gargamelem a jeho kocourem Azraelem. Pro nás dospěláky byl první díl vtipnější, dětem se ale líbilo i pokračování Šmoulové2. Film je určen především dětem a proto není divu, že "infantilní legrace "nadchla hlavně ty nejmenší. Smáli se zejména akčním scénám, kterých je v něm požehnaně. Děti mají rády pohyb, pády, nárazy, ztřeštěnost, akci... a na uvedené prvky je tato komedie opravdu bohatá.

Byla jsem ráda, že se film dětem líbil. Mají -li vaše děti taky vystřižené obrázky Šmoulů a modro - bílé postavičky v pokojíčku, určitě jim uděláte radost, když se s nimi vypravíte na tuto komedii. Za své děti ji určitě doporučuji.

Napsala: Martina Mičková

 

Komentáře  

 
+1 #14 Decorative concrete 2016-03-27 18:27
At this time it appears ike Expression Engine is the top blogging platform out thee right now.
(from what I've read) Is that what yoou are using
on your blog?
Citovat
 
 
0 #13 cell to get 2016-03-16 17:15
Awesome things here. I'm very happy to peer your article.
Thank you a lot and I am having a look ahead to touch you.
Will youu please drop me a e-mail?

Feell free to visit myy website - cell to get: http://www.naderinger.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.tccd.biz%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3Dwww.tada.com%2Fcoupons%2Fcell2get%2F155044%2F%26&
Citovat
 
 
0 #12 sztachety PCV 2016-02-28 08:35
Fences are barriers that can either bbe solid (does not permit vision) orr open (permits vision).


Viisit my webpage: sztachety PCV: https://l.st/ogrodzeniezplastykuzwarszawyiwpobliu89658
Citovat
 
 
0 #11 Daniela 2016-02-28 07:25
Commonly, as neighbors move closer with each other, fences
can be far more desirable for kdeping peace in the neighborhood noot to mention your
oown peace of thoughts.

Visit my web-site: płoty plastykowe na płot i
furtkę ze sztachet, ogrodzenia z plastyku, Nowomodne płot,płot
plastykowe na Mazowszu i w sąsiedztwie, ogrodzenia z plastyku na
ogrodzenie i bramkę sztachetową, szachety z PCV przestawne (Daniela: http://jazzmusicvideos.net/video/372D43IjrE4/Sinking-Feeling-Alyssa-Trask-Jazz-solo-11-yrs.html)
Citovat
 
 
0 #10 sztachety plastikowe 2016-02-27 19:58
You need to hwve to train your dog to use an undserground fence - you ccan just set it up and antyicipate it
to operate.

Feel free too surf to my homepage sztachety plastikowe: http://shorl.com/stojifuhelopy
Citovat
 
 
0 #9 video marketing 2016-02-22 20:15
Hello there! I could have sworn I've visited this website before but after browsing through a few of the articles I realized it's new to me.
Regardless, I'm definitely happy I discovered
it and I'll be bookmarking it and checking back often!

my weblog ... video marketing: http://serpwave.com/video-marketing/
Citovat
 
 
0 #8 nba 2k16 locker code 2016-02-19 17:40
Nice blog right here! Also your site lots up very fast!
What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate link in your host?
I desire my web site loaded up as fast as yours lol
Citovat
 
 
0 #7 pou hack 2016-02-15 11:03
You will be able to save a little bit of money this way and
still enjoy the game. Then, with his traveling companions Anthony Sadler and Airman First Class Spencer Stone, he met the President of France.
If it isn't necessary to buy video games when they first come out,
wait until you can buy a used copy.
Citovat
 
 
0 #6 Ceuticell Reviews 2015-11-02 12:30
I got this site from my buddy who told me concerning this
website and at the moment this time I am visiting this
website and reading very informative articles at this time.
Citovat
 
 
0 #5 Pure Life Garcinia 2015-10-16 06:28
Great delivery. Great arguments. Keep up the amazing spirit.
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Banner
Banner

Zdarma lístek do kina

Byli jste na zajímavém filmu v kině? Líbil se Vám film nebo máte k němu výhrady? Podělte se s dalšími čtenáři o Vaše pocity.

Pokud umíte dát na papír své postřehy a názory na film, který jste viděli, napište na recenze@kina.cz. Každý autor, jehož recenze bude uveřejněna na www.kina.cz získá zdarma úžasku dle vlastního výběru na www.uzasky.cz  a dostupnosti skladu. Úžaska je úžasná nová lentikulární technologie, kterou výrobci použili na výrobu speciálních záložek do knihy.

Z každých deseti zveřejněných recenzí vylosujeme autora, který dostane navíc lístek do kina.