Font resize: Increase SizeDecrease SizeReset font to default
Recenze - film Šmoulové 2

Divácká recenze na rodinnou komedii Šmoulové 2

Máte doma děti, které milují Šmouly? Viděli jste už první díl Šmoulů? Líbil se Vám? Pak neváhejte a vyzražte s dětmi do kina!

Šmoulové 2 je pokračováním rodinné komedie o tolik oblíbených modrých postavičkách Šmoulů. Jelikož se jedná o rodinnou komedii, vypravili jsem se celá rodina i s dětmi do kina. Po shlédnutí prvního dílu máme možnost srovnání. Ve druhém díle se opět setkáte s populárními Šmouly a také se zlým Gargamelem a jeho kocourem Azraelem. Pro nás dospěláky byl první díl vtipnější, dětem se ale líbilo i pokračování Šmoulové2. Film je určen především dětem a proto není divu, že "infantilní legrace "nadchla hlavně ty nejmenší. Smáli se zejména akčním scénám, kterých je v něm požehnaně. Děti mají rády pohyb, pády, nárazy, ztřeštěnost, akci... a na uvedené prvky je tato komedie opravdu bohatá.

Byla jsem ráda, že se film dětem líbil. Mají -li vaše děti taky vystřižené obrázky Šmoulů a modro - bílé postavičky v pokojíčku, určitě jim uděláte radost, když se s nimi vypravíte na tuto komedii. Za své děti ji určitě doporučuji.

Napsala: Martina Mičková

 

Komentáře  

 
0 #17 tea party favors 2017-03-17 20:15
I've been browsing online more than 3 hours today,
yet I never found any interesting article like yours.
It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and
bloggers made good content as you did, the web will be much more useful
than ever before.
Citovat
 
 
0 #16 wedding expenses 2017-03-16 22:09
Some genuinely superb articles on this site, appreciate it for contribution.
Citovat
 
 
0 #15 double coupons 2017-02-22 14:56
We wish to thank you once again for the lovely ideas you offered Jeremy when preparing her own post-graduate research as well as,
most importantly, regarding providing all of the ideas in a single blog post.
In case we had known of your web-site a year ago, we may have been saved the unwanted measures we were having to take.
Thank you very much.
Citovat
 
 
+1 #14 Decorative concrete 2016-03-27 18:27
At this time it appears ike Expression Engine is the top blogging platform out thee right now.
(from what I've read) Is that what yoou are using
on your blog?
Citovat
 
 
0 #13 cell to get 2016-03-16 17:15
Awesome things here. I'm very happy to peer your article.
Thank you a lot and I am having a look ahead to touch you.
Will youu please drop me a e-mail?

Feell free to visit myy website - cell to get: http://www.naderinger.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=www.tccd.biz%2F__media__%2Fjs%2Fnetsoltrademark.php%3Fd%3Dwww.tada.com%2Fcoupons%2Fcell2get%2F155044%2F%26&
Citovat
 
 
0 #12 sztachety PCV 2016-02-28 08:35
Fences are barriers that can either bbe solid (does not permit vision) orr open (permits vision).


Viisit my webpage: sztachety PCV: https://l.st/ogrodzeniezplastykuzwarszawyiwpobliu89658
Citovat
 
 
0 #11 Daniela 2016-02-28 07:25
Commonly, as neighbors move closer with each other, fences
can be far more desirable for kdeping peace in the neighborhood noot to mention your
oown peace of thoughts.

Visit my web-site: płoty plastykowe na płot i
furtkę ze sztachet, ogrodzenia z plastyku, Nowomodne płot,płot
plastykowe na Mazowszu i w sąsiedztwie, ogrodzenia z plastyku na
ogrodzenie i bramkę sztachetową, szachety z PCV przestawne (Daniela: http://jazzmusicvideos.net/video/372D43IjrE4/Sinking-Feeling-Alyssa-Trask-Jazz-solo-11-yrs.html)
Citovat
 
 
0 #10 sztachety plastikowe 2016-02-27 19:58
You need to hwve to train your dog to use an undserground fence - you ccan just set it up and antyicipate it
to operate.

Feel free too surf to my homepage sztachety plastikowe: http://shorl.com/stojifuhelopy
Citovat
 
 
0 #9 video marketing 2016-02-22 20:15
Hello there! I could have sworn I've visited this website before but after browsing through a few of the articles I realized it's new to me.
Regardless, I'm definitely happy I discovered
it and I'll be bookmarking it and checking back often!

my weblog ... video marketing: http://serpwave.com/video-marketing/
Citovat
 
 
0 #8 nba 2k16 locker code 2016-02-19 17:40
Nice blog right here! Also your site lots up very fast!
What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate link in your host?
I desire my web site loaded up as fast as yours lol
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Banner
Banner

Zdarma lístek do kina

Byli jste na zajímavém filmu v kině? Líbil se Vám film nebo máte k němu výhrady? Podělte se s dalšími čtenáři o Vaše pocity.

Pokud umíte dát na papír své postřehy a názory na film, který jste viděli, napište na recenze@kina.cz. Každý autor, jehož recenze bude uveřejněna na www.kina.cz získá zdarma úžasku dle vlastního výběru na www.uzasky.cz  a dostupnosti skladu. Úžaska je úžasná nová lentikulární technologie, kterou výrobci použili na výrobu speciálních záložek do knihy.

Z každých deseti zveřejněných recenzí vylosujeme autora, který dostane navíc lístek do kina.